Shqyrtime rreth Maxisize

 • Artan
  "Madhësia ime është mesatare, 16-17 cm, gjithmonë ka menduar se kjo është normale. Atëherë problemet filluan me gruan e tij në shtrat, e gjetur që ajo i mungon ndjenja, gjatësia, kohëzgjatja. I mërzitur, është një shfaqje, por reklamat Maxisize dhe mund të them se kjo me të vërtetë punon. Im 5 pikë!"
  Maxisize
 • Arijan
  "Maxisize e vlefshme, edhe pse për veten time, unë mund të them se ajo ka të bëjë më tepër mbledhje, kohëzgjatjes së aktit, nuk madhësi. Im vajzë është e lumtur më shumë. Ndonjëherë unë përsëris kursit."
  Maxisize
 • Ardit
  "Krem për zgjerimin e penisit më ka dhënë disa cm në gjatësi, është ngritur paksa volumin. Nëse hershme misfiring ka ndodhur shpesh gjatë muajve të fundit, kanë harruar se çfarë është ajo. Pra, të ndjehen të lirë për të rekomanduar, efektet anësore nuk ishin vënë re."
  Maxisize
 • Amarildo
  "A nuk është besuar, dhe më kot, Maxisize mori një pak gjatësisë, vëllimit, gjysmë ore për marrëdhënie seksuale dhe një ton të besimit. Shënim – e gjithë kjo në një çmim të volitshme dhe pa ndonjë operacioni, rreziqet për shëndetin!"
  Maxisize
 • Mirjeta
  "Krem është përdorur nga burri im, unë kam besuar reklamat (unë kam shaka me marrëzi të ideja). Sarkazëm ishte e kotë – krem me të vërtetë punon me cm, asgjë nuk ishte e matur, por edhe pas viteve të martesës u kthye në shba për një kohë të gjatë seksuale pasionuar".
  Maxisize
Vlerësimi i përdoruesit Maxisize
4.1
8