Metodat e zmadhimit të penisit

burri është i kënaqur me madhësinë e rritur të penisit

Nuk ka rëndësi se sa herë burrat thonë se "ata nuk kanë nevojë, është thjesht interesante", ata ende duan të dinë mënyra për të zmadhuar penisin. Në fakt, ekzistojnë dy mënyra: rritja e gjatësisë dhe/ose trashësisë së saj. Edhe pse nuk është e nevojshme të futeni nën thikë për këtë, shumë meshkuj që duan një efekt të pakthyeshëm dhe të përhershëm zgjedhin operacionin.

Kirurgji për zgjerimin e penisit

Ajo kryhet nëpërmjet dy procedurave të njohura kolektivisht si falloplastikë. Operacione të tilla përfshijnë heqjen e ligamenteve që e lidhin atë me trupin. Këto ligamente gjenden brenda trupit në bazën e barkut. Ato hiqen pjesërisht për të lejuar që penisi të varet më shumë kur del nga trupi, duke zgjatur kështu. Për të parandaluar tkurrjen e ligamenteve (dhe për të shkurtuar gjatësinë e penisit pas operacionit), indet e buta implantohen midis skajeve të tyre në vendet e prerjes. E gjithë procedura zgjat jo më shumë se dy orë. Nëse operacioni kryhet në mënyrë korrekte, nervat nuk dëmtohen dhe funksioni normal i penisit do të rikthehet, megjithëse marrëdhëniet seksuale janë të ndaluara për dymbëdhjetë javë pas operacionit.

Zmadhimi i penisit në trashësi kërkon një operacion në vetë trungun dhe arrihet përmes transplantimit të yndyrës nënlëkurore. Penisi hiqet nga guaska e jashtme e lëkurës me anë të një prerjeje në bazë. Yndyra e marrë nga vithet injektohet në indin kavernoz rreth trungut, më pas lëkura e jashtme vendoset përsëri dhe yndyra injektohet përsëri. Ky operacion kërkon që burri të bëhet synet. Duhen tre orë dhe mjekët rekomandojnë për pak kohë që të përjashtohet mundësia e ereksionit, pasi qepjet mund të shkëputen.
Pas operacionit, penisi duket sikur është goditur me çekan, por brenda gjashtë muajve do të kthehet në normalitet. Shumë meshkuj dhe partnere janë të kënaqur me zotin e tyre të ri, megjithëse, si në çdo operacion estetik, mund të ketë raste deformimi dhe zhgënjimi.

Zmadhimi i penisit jo kirurgjikal

Jo çdo mashkull do të hyjë nën thikë për të rritur madhësinë e penisit. Megjithatë, ka edhe procedura dhe pajisje jokirurgjikale. Shumë prej tyre përdorin thithje, shtrirje dhe madje edhe pesha. Zakonisht, këto pajisje nuk lejojnë ndryshime afatgjata, por ato mund t'i japin një mashkulli mundësinë për të pohuar veten dhe për të përmirësuar pamjen e organeve të tij gjenitale nëse ai shqetësohet për madhësinë e penisit të tij.