Si mund ta zgjasni penisin me duart tuaja në shtëpi?

Shumë djem janë të pakënaqur me madhësinë e organeve të tyre gjenitale. Për disa prej tyre, madhësia e vogël e falusit është një problem serioz që i pengon ata të jetojnë. Për shkak të kësaj, ata bëhen të pasigurt dhe kanë probleme me vetëvlerësimin. Për të eliminuar komplekse të tilla, duhet të mësoni se si të zmadhoni penisin me duart tuaja dhe çfarë përdoret për këtë.

Madhësia normale

Para se të kryeni zmadhimin e penisit, duhet të merreni me dimensionet normale të penisit. Është mjaft e vështirë të përcaktohet vlera e saktë e gjatësisë dhe gjerësisë, pasi varet nga pesha e djalit dhe tiparet strukturore të trupit të tij.

Sidoqoftë, ekzistojnë ende përkufizime të caktuara të normës në të cilat nuk është e nevojshme të zgjatet penisi. Është e mundur të mos zmadhohet falusi nëse gjatësia e tij i kalon tetë centimetra. Nëse organi është më i shkurtër se 7-8 cm në ereksion, atëherë zgjatja është e domosdoshme.

Ata gjithashtu zgjasin burrërinë nëse është më i vogël se mesatarja. Gjatë përcaktimit të gjatësisë dhe trashësisë mesatare, merret parasysh raca e mashkullit. Në përfaqësuesit e racës Kaukaziane, penisi mesatar ka një gjatësi prej 13-15 cm dhe një diametër prej rreth 3-5 cm. Tek burrat e moshuar, madhësia mesatare zvogëlohet me 1-2 cm, pasi me kalimin e kohës rrjedha e gjakut në organi zvogëlohet.

A është reale të rritet?

Shumë janë të interesuar nëse është e mundur të zmadhoni vetë një anëtar të shtëpisë dhe të ndryshoni dimensionet e organit gjenital të djemve. Nuk është sekret që anëtari është një organ me ndjeshmëri të shtuar ndaj ndikimeve të jashtme. Shkencëtarët kanë treguar se me plotësimin e rregullt të nevojave seksuale me pajisje me diametër të vogël, madhësia e organit zvogëlohet me një herë e gjysmë.

burra me gjela të zgjeruar

Nga kjo mund të konkludojmë se gjatësia dhe gjerësia e penisit ndryshon dhe për këtë arsye mund të rritet. Megjithatë, a është e nevojshme të bëhet kjo? Kjo është një pyetje krejtësisht e ndryshme, të cilës secili mashkull i përgjigjet në mënyrë të pavarur.

Metodat e zgjerimit

Nëse është marrë një vendim i qartë për të zgjatur falusin, do të duhet të njiheni me mënyrën se si bëhet kjo. Ka disa metoda të zakonshme që djemtë përdorin më shumë.

Jelqing

Metoda më e vjetër e zgjatjes së organeve gjenitale të meshkujve është jelqing. Kjo teknikë u përdor në mënyrë aktive nga banorët e Afrikës, Egjiptit dhe Indisë. Disa njerëz e quajnë këtë ushtrim "mjelje" për shkak të mënyrës se si lëvizin duart gjatë masazhit. Teknika ka një efekt manual, i cili është shumë efektiv kur ndryshon dimensionet e burrërisë. Efekti i jelqing arrihet duke përmirësuar rrjedhjen e gjakut në organ. Gjithashtu, ushtrimet ndihmojnë në zgjerimin e trupave shpellorë, të cilët janë përgjegjës për madhësinë. Nëse e përdorni këtë metodë rregullisht, rezultati do të jetë i dukshëm në 1-2 muaj.

Para se të filloni jelqing, duhet të njiheni me veçoritë e zbatimit të tij. Kjo do t'ju ndihmojë ta bëni atë siç duhet dhe të arrini rezultatin më të mirë të mundshëm. Gjatë procedurës, ereksioni monitorohet nga afër. Organi nuk duhet të trazohet plotësisht. Është e mjaftueshme për ta sjellë atë në 50-70% të një ereksioni.

Ka dy metoda kryesore të jelqing që do të maksimizojnë rezultatin dhe do të rrisin organin riprodhues.

Ushtrimi i parë

Kjo teknikë konsiderohet më e zakonshme në mesin e ushtrimeve të tjera jelqing. Para se të vazhdoni me zgjatjen e organit me duart tuaja, ai nxehet paraprakisht. Kjo është bërë për të përmirësuar elasticitetin e lëkurës dhe shtrirjen më të mirë. Për të ngrohur lëkurën, drithërat ose kripa nxehen në një tigan të nxehtë. Pastaj përbërësit e nxehur derdhen në një qese indi dhe aplikohen në penis. Ngrohja kryhet nga të gjitha anët në mënyrë që të mos ketë zona të ftohta.

Pas ngrohjes paraprake, penisi sillet në një ereksion të pjesshëm dhe trajtohet me krem ose lubrifikant të veçantë. Pas kësaj, anëtari në bazë është i lidhur me dorën e djathtë. Gjatë kryerjes së masazhit, gishtat lëvizin ngadalë drejt kokës dhe e tërheqin falusin përpara. Procedura përsëritet 20-30 herë në ditë.

unazë gishti jelqing për zmadhimin e penisit

Ushtrimi i dytë

Ky ushtrim përdoret gjithashtu shpesh kur shtrihet falusi me jelqing. Dallimi kryesor nga ushtrimi i mëparshëm është se ai kryhet me të gjithë dorën, jo vetëm me gishta. Gjatë kryerjes së procedurës, organi mbështillet me një pëllëmbë në bazë dhe ngjesh për 10-20 sekonda. Ndonjëherë penisi nuk futet në njërën dorë dhe kjo e bën ushtrimin më të vështirë. Në këtë rast, pëllëmba e dytë përdoret gjithashtu për të kapur plotësisht organin.

Gjatë shtrydhjes, penisi tërhiqet butësisht në drejtime të ndryshme. Mos e bëni shumë ashpër në mënyrë që të mos dëmtoni asgjë. Nëse kryhet si duhet, falusi do të zgjatet me dy centimetra në 15-20 ditë.

Masazh

Shumë njerëz përdorin një metodë kaq të zakonshme si masazhi për të zmadhuar penisin e tyre në shtëpi. Përparësitë kryesore të kësaj metode janë disponueshmëria dhe aftësia për ta bërë vetë. Gjithashtu, avantazhet përfshijnë faktin se me ndihmën e masazhit jo vetëm rriten dimensionet e organit gjenital, por përmirësohet edhe fuqia.

Një rezultat pozitiv mund të arrihet vetëm nëse ushtrimi kryhet në mënyrë korrekte. Prandaj, para masazhit, ata duhet të studiojnë të gjitha nuancat e zbatimit të tij. Para procedurës, kryhet një ngrohje e veçantë e penisit. Për ta bërë këtë, një pjesë e vogël e indeve njomet në ujë të nxehtë të zier, pas së cilës penisi mbështillet me një leckë të njomur. Duke përdorur këtë metodë, lëkura ngrohet për 10-15 minuta. Kjo do ta bëjë lëkurën më elastike dhe do të përmirësojë rezultatin e masazhit.

Ekzistojnë dy lloje kryesore të masazhit - i ngritur dhe i relaksuar. Rekomandohet të përdorni metodën e parë pasi është më efektive. Gjatë procedurës, penisi sillet në një ereksion të plotë, pas së cilës baza e tij mbështillet rreth gishtit të madh dhe gishtit tregues. Me lëvizje të kujdesshme lëkura tërhiqet përpara me gishtat jashtë kokës.

Ky ushtrim bëhet 5-6 herë derisa të shfaqen ndjesitë e para të dhimbshme. Kur shfaqet dhimbja, masazhi ndërpritet dhe bëhet një pushim prej pesë minutash.

Aplikimi i ngarkesave

Një tjetër metodë popullore që djemtë përdorin shpesh kur zgjasin burrërinë është duke varur një ngarkesë. Kjo metodë është më e rrezikshmja, pasi disa lëndohen rëndë gjatë përdorimit të saj. Prandaj, para se të përdorni pesha, është më mirë të kuptoni se si të zgjasni siç duhet organin në këtë mënyrë.

pesha e varur për zmadhimin e penisit

Efektiviteti i rritjes së organit gjenital me ngarkesë është për shkak të efektit në korpusin kavernosum dhe ligamentet. Duke i shtrirë, gjatësia e falusit do të rritet me 2-3 cm.

Para se të varni ndonjë peshë në penis, sigurohuni që ta ngrohni atë me masazh. Për ta bërë këtë, fërkoni butësisht lëkurën me një pëllëmbë ose një peshqir të lagur. Pastaj mund të filloni të varni peshat. Fillimisht, në kokë vendoset një suva ngjitëse mbajtëse për të siguruar dantellën. Pas kësaj, një peshë e vogël është e lidhur në fundin e vargut të pezullimit.

Procedura e parë zgjat vetëm 10-25 minuta. Gradualisht, kohëzgjatja e ushtrimit rritet në një orë. Kur kryeni ushtrimin, duhet t'i kushtoni vëmendje kokës. Nëse ajo është e mpirë, procedura ndërpritet menjëherë.

Zgjerues

Jo të gjithë djemtë duan të kalojnë kohë duke bërë ushtrime dhe duke u varur nga kar. Prandaj, ata përdorin pajisje speciale për shtrirje që ndihmojnë në zgjatjen e penisit me 3-5 cm. Zgjatësit janë veçanërisht të popullarizuar në mesin e pajisjeve të tilla. Me të, ju mund të zgjasni organin gjenital dhe të korrigjoni formën e tij të çrregullt.

Duke përdorur rregullisht zgjeruesin, lëkura në falus shtrihet për shkak të zgjerimit të indeve. Rezultati nga përdorimi i zgjatuesit mbetet përgjithmonë. Prandaj, nuk është e nevojshme të përdoret vetëm para marrëdhënieve seksuale. Ekzistojnë modele të ndryshme zgjeruesish për çdo anëtar në dispozicion. Pajisjet me lak konsiderohen më të lirat.

Sidoqoftë, nuk duhet t'i përdorni ato, pasi ato janë të papërshtatshme dhe joefektive. Më mirë t'i jepni përparësi modeleve të rripit ose vakumit.

pompë uji

Një tjetër pajisje zgjatuese e përdorur zakonisht është pompa e vakumit. Kjo pajisje, e cila duket si një pompë e zakonshme, përdoret jo vetëm për të ndryshuar madhësinë e falusit, por edhe për të rivendosur dëshirën seksuale tek djemtë me impotencë. Gjatë funksionimit, një pompë vakum krijon një hapësirë vakum rreth organit, duke aktivizuar rrjedhën e gjakut në të dhe duke rritur epshin.

Për të kryer saktë tërheqjen me një pompë, do të duhet të njiheni me nuancat e përdorimit të kësaj pajisjeje. Para se të ndizni pompën, penisi trajtohet me një hidratues. Kjo do ta bëjë më të lehtë vendosjen e organit në cilindrin e pompës. Kur organi vendoset në të, i gjithë ajri pompohet nga ena dhe presioni në penis rritet. Kur kryeni procedurën, sigurohuni që të monitoroni matësin e presionit në mënyrë që të rregulloni në mënyrë të pavarur nivelin e presionit.

Rezultati nga përdorimi i pompës është i përkohshëm dhe për këtë arsye penisi zmadhohet duke përdorur këtë metodë vetëm para seksit. Për një efekt afatgjatë, do t'ju duhet ta përdorni këtë pajisje paralelisht me jelqing ose masazh.

Pomada dhe kremra

Mënyra më e sigurt për të zgjatur organin gjenital është përdorimi i kremrave, pomadave dhe barnave të tjera speciale që ndihmojnë në shtrirjen e tij. Disa mjekë vënë në dyshim efektivitetin e këtyre barnave, pasi shumë prej tyre kanë një efekt të dobët dhe afatshkurtër.

Nëse është e nevojshme të zgjasni penisin me 2-3 orë, rekomandohet përdorimi i kremrave me veprim të shkurtër. Ato aplikohen në organet gjenitale gjysmë ore para se të bëni seks. Përbërja e vajrave dhe kremrave të tillë përmban elementë gjurmë që mund të përmirësojnë përkohësisht rrjedhjen e gjakut dhe të përmirësojnë ereksionin.

Për të zgjatur penisin për një kohë të gjatë, do t'ju duhet të blini ilaçe më të shtrenjta me një efekt afatgjatë. Ato përdoren çdo ditë për tre javë.

Vetëm pas përdorimit të zgjatur do të vërehet një rezultat pozitiv.

konkluzioni

Problemi i zmadhimit të organit gjenital shqetëson shumicën e meshkujve. Shumë djem nuk dinë të shtrijnë karin për të rritur madhësinë e tij. Për ta kuptuar këtë, ju rekomandojmë që të njiheni me metodat dhe mjetet bazë për zgjatjen e penisit në shtëpi.