Penisi: mënyrat e zmadhimit real

Shumë meshkuj kanë menduar të rrisin madhësinë e penisit të paktën një herë në jetën e tyre. Në të vërtetë, në çdo kohë, meshkujt me penis të madh vlerësoheshin dhe dëshiroheshin nga gratë. Madhësia mbresëlënëse e penisit i jep pronarit të tij besim në vetvete dhe forcat e tij, ndihmon për të pushtuar dhe për t'i dhënë kënaqësi të paharrueshme zonjës.

Tani interneti dhe televizioni ofrojnë shumë mënyra dhe metoda me të cilat mund të zmadhoni penisin. A është ky mit apo realitet? Cilat janë efektive dhe cilat nuk janë në gjendje të ndihmojnë? Sa shpejt do të jetë i dukshëm rezultati? Sa e gjatë është? Këto pyetje janë me interes për shumicën e meshkujve. Një gjë është e qartë: pavarësisht nga madhësia fillestare dhe mosha e personit që dëshiron ta bëjë penisin më të gjatë dhe më të trashë, është e mundur, gjëja kryesore është dëshira dhe besimi në sukses.

djalë në rritje dhe madhësi kar

Kulmi i rritjes së organeve mashkullore ndodh gjatë pubertetit. Zgjat deri rreth 17 vjeç, deri në 22 vjeç, janë të mundshme ndryshime të lehta në madhësi. Pastaj penisi nuk rritet dhe mbetet me këto parametra. Në rritje të vazhdueshme gjatë gjithë jetës, penisi është thjesht një mit.

Madhësia e penisit ndikohet nga predispozita gjenetike (trashëgimia), hormonet, mënyra e jetesës (ushqimi i duhur, ushtrimet fizike dhe mungesa e zakoneve të këqija). Përveç kësaj, shpesh burrat që nuk janë të kënaqur me penisin e tyre kanë probleme me mbipeshën, prandaj, shpesh, vizualisht, penisi duket thjesht më i vogël. Ju duhet të kuptoni se nuk është plotësisht e saktë të vlerësoni organet tuaja gjenitale nga lart. Këndi i shikimit nuk ju lejon të nxirrni përfundime të sakta dhe të krahasoni objektivisht me të tjerët.

Madhësia mesatare e penisit është nga 12 në 17 cm në gjendje të eksituar. Nëse gjatësia e penisit është më pak se 8 cm, atëherë kjo është një arsye për të menduar.

Megjithatë, gjithçka varet nga kërkesat dhe kënaqësia e partnerit. Aftësia për t'i dhënë kënaqësi një gruaje, përdorimi i pozicioneve dhe teknikave të ndryshme në seks nuk varet drejtpërdrejt nga madhësia. Gjëja kryesore është të dëgjoni shpirtin tuaj binjak.

Metodat e zmadhimit të penisit

Aktualisht, janë shpikur shumë metoda për të kënaqur dëshirën e seksit mashkull për të rritur madhësinë e penisit. Shumica e tyre mund të bëhen në mënyrë të pavarur në shtëpi.

Opsionet për të ndryshuar parametrat:

 • metoda operative;
 • zgjatues;
 • pompa;
 • unaza ereksioni;
 • Varje;
 • jelqing;
 • barna.

Jo të gjitha metodat janë efektive, dhe nëse përdoret gabimisht, teknika mund të dëmtojë shëndetin e penisit dhe gjendjen e trupit në tërësi. Megjithatë, me përdorimin e rregullt të pajisjeve, respektimin e rregullave të funksionimit dhe ushtrimet e përditshme, mund të prisni një rezultat të shkëlqyer në rritjen e madhësisë së penisit.

Metodat më efektive, përveç asaj operative, janë zgjatuesit dhe jelqing. Ata punojnë në parimin e shtrirjes së indeve dhe rritjen e qelizave të reja. Kjo metodë është e njohur që nga kohërat e lashta.

Disa kombësi, për të përmbushur ide jo standarde për bukurinë, vazhdimisht shtrinin pjesë të ndryshme të trupit. Fiset afrikane në Etiopinë jugore mbajnë bizhuteri të mëdha në veshët dhe buzët e tyre. Madhësitë e tyre po rriten gradualisht, shërben si një lloj zgjatuesi. Në Tajlandë, ekziston një traditë e arritjes së përmasave të pabesueshme të qafës. "Graffe Women" po shtojnë vazhdimisht një numër unazash të veçanta në qafë dhe po arrijnë rezultate të mahnitshme. Nën ndikimin e forcës tërheqëse, rriten jo vetëm muskujt dhe lëkura, por edhe indi kockor i rruazave të qafës së mitrës. Bazuar në këta shembuj, mund të thuhet me siguri se një rritje e penisit është e mundur.

Zmadhimi kirurgjik i penisit

Zmadhimi operativ i penisit

Me ndihmën e operacionit, penisi mund të zmadhohet deri në 1 cm në perimetër dhe 6 cm në gjatësi. Kjo metodë është me të vërtetë efektive, megjithatë, askush nuk mund të japë një garanci 100% për suksesin e operacionit: ka rreziqe dhe vështirësi. I kënaqur me rezultatin e operacionit sipas statistikave nga 17 në 35%. Prandaj, është e mundur të hidhet poshtë miti se mënyra kirurgjikale për të arritur madhësinë e dëshiruar është gjithmonë pozitive.

Ekzistojnë 2 lloje operacionesh për të rritur madhësinë e penisit:

 1. Zgjatja e penisit është prerja kirurgjikale e ligamenteve mbështetëse që ankorojnë penisin në legen. Kjo relakson tensionin dhe e bën pjesën më të madhe të organit të dukshëm.
 2. Trashja e penisit është një teknikë që përdor një alograft ose transplant të indit dhjamor nga një pjesë e zgjedhur e trupit dhe shtimin e tij në boshtin e penisit.

Disa mjekë kryejnë operacione të tilla në faza, ndërsa të tjerët njëkohësisht zgjasin dhe rrisin perimetrin e penisit.

Disavantazhi i madh i kësaj procedure janë ndërlikimet postoperative. Proceset inflamatore, edema, ndjeshmëria e ulur, infeksionet e plagëve, gjakderdhja janë të mundshme.

Në të ardhmen, mund të vëreni një rënie në madhësinë e penisit, lakimin e tij, një ndryshim në këndin e ereksionit. Prandaj, vlen të theksohet se operacione të tilla janë efektive, por rreziqet e komplikimeve janë shumë të larta.

Si funksionon zgjeruesi

Matja e penisit pas zmadhimit

Zgjatuesi është një mënyrë efektive për të arritur rezultatet e dëshiruara pa operacion ose dhimbje. Është një pajisje që vendos penisin dhe e nxjerr jashtë, duke eliminuar lakimin dhe duke rritur përmasat. Shtrirja rezulton në rritjen e qelizave të reja, zgjatjen dhe trashjen e organit. Aparati përbëhet nga një unazë shtytëse, një rrip i butë mbajtës dhe shufra zgjatuese, të cilat ju lejojnë të rregulloni sasinë e forcës tërheqëse.

Veshja e duhur e një zgjatuesi ka një efekt pozitiv në fuqinë mashkullore, rrit libidon (tërheqjen) dhe nuk ka efekte anësore. Fakti që pajisja ndikon negativisht në ereksion nuk është gjë tjetër veçse një mit.

Për të arritur rezultatet e dëshiruara, është e rëndësishme të mbani pajisjen për të paktën 4 orë në ditë për 6 muaj ose më shumë. Efekti i arritur është i përhershëm, me kalimin e kohës penisi nuk do të zvogëlohet në madhësi.

Nëse ndiqni udhëzimet dhe rregullat e funksionimit, zgjatuesi nuk do të shkaktojë lëndime ose bezdi. Teknika e përdorimit të tij është e thjeshtë dhe e arritshme për këdo. Nëse rripi është shtrënguar fort, gërvishtjet dhe gërvishtjet janë të mundshme. Në këtë rast, rekomandohet të lehtësoni tensionin dhe të ndaloni stërvitjen për një kohë.

Si funksionojnë pompat dhe unazat e gjelit?

një grua pa një penis të zmadhuar nga një burrë

Parimi i funksionimit të pompës është paksa i ndryshëm. Një penis vendoset në cilindrin e pajisjes dhe ajri nxirret jashtë me ndihmën e një pompe. Vakuumi që rezulton rrit rrjedhjen e gjakut në boshtin e penisit. Gjaku mbush kapilarët, vëllimi i penisit rritet dhe madhësia e organit rritet si në gjatësi ashtu edhe në gjerësi.

Një pajisje e tillë përdoret jo më shumë se 30-40 minuta. Efekti i zgjatjes që rezulton nuk është i përhershëm, prandaj është mirë ta përdorni menjëherë para marrëdhënies seksuale. Në rast abuzimi dhe keqpërdorimi të pompës, hematomat, qarkullimi i gjakut i dëmtuar i penisit dhe impotenca e përkohshme janë të mundshme.

Veprimi i unazës së ereksionit është të kufizojë rrjedhjen e shpejtë të gjakut nga penisi. Kjo rrit kohëzgjatjen e ereksionit dhe trajnon sistemin e qarkullimit të gjakut. Zakonisht këto unaza janë bërë prej silikoni ose latex. Ai vishet në bazën e falusit të ngritur.

Për rezultate më të mira, pompat e vakumit dhe unazat e karit përdoren së bashku.

Varja dhe jelqing: cili është thelbi

Këto 2 metoda janë të njohura që nga kohërat e lashta. Fiset e Afrikës i përdorën ato për të zmadhuar penisin.

Masazh i penisit për zmadhimin

Varja, ose varja, është një teknikë mjaft traumatike. Për të arritur rezultate të mira, duhet të jeni shumë të kujdesshëm. Së pari, duhet të përgatisni penisin për procedurën, të bëni një masazh manual për t'u ngrohur. Pastaj një strukturë e veçantë është fiksuar mbi të dhe një peshë e lehtë është pezulluar. Është e rëndësishme të filloni vetëm me ngarkesa të lehta, duke rritur gradualisht peshën e tyre. Pas veshjes, struktura hiqet dhe masazhi kryhet përsëri. Është e nevojshme për të përmirësuar furnizimin me gjak në trupat shpellorë. Më tej, varja me një peshë të madhe kryhet përsëri.

Varja mund të bëhet kur jeni shtrirë në anën tuaj, në këmbë dhe ulur. Për të qenë të suksesshëm, duhet t'i kushtoni shumë kohë ushtrimeve çdo ditë.

Jelqing, ose "mjelje", është një grup ushtrimesh të zhvilluara posaçërisht në kohët e lashta për të ndryshuar vëllimin, gjatësinë, peshën e penisit. Metoda është e lirë dhe e lehtë për t'u përdorur, nevojiten vetëm lubrifikantë të veçantë. Thelbi i saj është të shtrini penisin çdo ditë për 40 minuta për shumë vite. Ushtrimet në asnjë rast nuk duhet të kryhen kur penisi është plotësisht në ereksion.

Jelqing është provuar të jetë efektiv, por kërkon shumë kohë për të arritur rezultate.

Veprimi i pilulave

Farmacitë ofrojnë një sërë ilaçesh për të ndryshuar parametrat e penisit. A janë kaq efektive në rritjen e madhësisë së penisit? Është një mit apo ndihmojnë vërtet në eliminimin e problemit të përmasave të vogla të penisit?

një burrë me penis të zgjeruar

Të gjitha barnat ndahen në 3 grupe:

 1. aditivë biologjikisht aktivë (suplemente dietike);
 2. barna hormonale;
 3. pilula që rrisin ereksionin.

Suplementet dietike në vetvete nuk shkaktojnë rritjen e penisit. Ato përmbajnë kryesisht komplekse të zakonshme minerale dhe vitaminash që mbështesin shëndetin e meshkujve.

Preparatet hormonale përmbajnë testosterone dhe derivatet e tij. Ata jo gjithmonë shkaktojnë rritjen e penisit, pasi sfondi hormonal është i ndryshëm për të gjithë dhe, për më tepër, ndikon negativisht në mëlçinë e njeriut.

Përmirësuesit e ereksionit veprojnë në penis, duke e rritur atë në madhësi. Por rezultati është i përkohshëm, pas përfundimit të marrjes së ilaçit, efekti zhduket, penisi do të kthehet në gjendjen e mëparshme. Prandaj, mendimi se ilaçet mund të rrisin gjatësinë dhe perimetrin e organit mashkullor është shpesh vetëm një mit, domethënë është sigurisht e pamundur të flitet për efektivitetin e të gjitha pilulave pa përjashtim për rritjen e madhësisë së penisit.

Si përfundim, vlen të përmendet se duke pasur durim, duke u përpjekur për qëllimin e synuar dhe besimin në sukses, është e mundur të ndryshoni madhësinë e penisit.