Përvojë në përdorimin e Maxisize

Igor Leopardëve, Dnepropetrovsk:
"Joshur me reklama Maxisize, plus çmimi fondet janë në dispozicion. Stresi në punë, mungesa e gjumit, të pahijshme dietën e bërë veten të ndjerë, ka pasur probleme me mbledhje.

Përvojë në përdorimin e Maxisize

Vendosi, çfarë dreqin, unë bleva këtë krem për të zgjerimit të penisit. Kjo është 3 javë, pra të gatshëm për të ndarë përvojën e përdorur krem për zgjerimin e penisit Maxisize.

Përshtypjet e para

Çfarë mund të them – një mrekulli unë nuk e presin, por të paktën disa efektin që pritej, dhe ai u shfaq menjëherë. Pas aplikimit të krem gjatë ditëve të para, mbledhje është përmirësuar dukshëm. Besim pa misfires – super mirë!

Gjatësinë dhe formën në të njëjtin vend, por unë nuk mund të vërtetë shpresë për asgjë. Aroma Maxisize e këndshme konsistenca është e lehtë. Krem është aplikuar për penisit në mënyrë të barabartë, thith shpejt.

Pas 3 javësh

Përvoja e aplikimit të krem Maxisize

Prodhuesi ka premtuar, gati gjysma e volumit dhe disa centimetra në gjatësi – një rezultat i tillë nuk është.

Por kam vënë re:

  • plus 1 cm në gjatësi;
  • ngurta mbledhje;
  • të shpejtë ngacmim;
  • zgjatim të marrëdhënies seksuale.

E ndjeva veten të rinj dhe të fuqishëm.

Unë do të përdorim më tej, për shkak se përbërja e natyrshme, reagime negative nuk janë vënë re. Unë mendoj se kjo nuk do të jetë më e keqe pikërisht, sidomos përdorimin e thjeshtë.

Unë shpresoj shqyrtimin e mia ishte e dobishme për ju. Si të përdorni krem, nuk ka punë e madhe. Nuk janë miq, të cilin ai gjithashtu ka ndihmuar."