Udhëzimet e përdorimit Maxisize

Përdorni krem për zgjerimin e penisit të thjeshtë – vetëm vënë atë në një anëtar 1-2 herë në ditë. Ju mund të përdorni Maxisize para raportit seksual për një zgjatje të afatit.

Karakteristikat e përdorimit Maxisize

Udhëzimet e përdorimit

Në udhëzimet për Maxi Madhësia është se si të përdorin mjet:

  • për të përdorur krem të përditshme, me përdorim të rastit e rezultatet e dëshiruara nuk janë arritur;
  • më tej krem i zgjerimit të penisit aplikuar para marrëdhënies seksuale, për të rritur kohëzgjatjen e tij (bazë të procedurave nuk shfuqizon);
  • lëvizja duhet të jetë i qetë dhe të qëndrueshme.
  • Përveç kësaj do të ndihmojë pak masazh.

Aplikoni i butë, por të sigurt goditje, duke e bërë zoti masazh anëtare. Shkalla e aplikimit – muaji, nëse e dëshiruar, ajo mund të zgjatet. Ne kemi çmimet më të mirë në Shqipëri.

Indikacionet dhe masat parandaluese

Përbërjen natyrore, hormonet, kimikate të tjera të dëmshme të substancave jo. Për përdorimin e krem është e lehtë dhe të sigurt, alergji, reagime negative ajo shkakton. Kufizimet (kontradiksionet) janë të lidhura me moshën e të miturit, shërimin e sulmeve të zemrës, goditje, sëmundje seksualisht të transmetueshme, lokale dëmtimin e epidermës.

Efektive për të varfrit mbledhje, derdhje e parakohshme, të pamjaftueshme e penisit. Ajo është e dëshirueshme për të bërë një test individuale të intolerancës.